Home / Κύπελλο Ελλάδας / Παίζει ο Σωκράτης στον τελικό – Τι δοκίμασε ο Μαρτίνς

Παίζει ο Σωκράτης στον τελικό – Τι δοκίμασε ο Μαρτίνς

Πάει με Σωκράτη -όπως όλα δείχνουν- ο Ολυμπιακός στον τελικό (22/5, 21:00)!

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το βράδυ της Παρασκευής την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, σε τρία σημεία μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών.

Πρώτον, ο Παπασταθόπουλος έδειξε για πρώτη φορά ότι είναι πραγματικά καλά από τον τραυματισμό του και μετά. Προπονήθηκε και την Πέμπτη, αλλά το πρόγραμμα είχε κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ το crash test ήταν σήμερα. Υπάρχει η αίσθηση ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει από την αρχή. Ειδάλλως, θα βρίσκεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε γενικότερα τα χαρτιά του σήμερα και αυτό το γεγονός μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Είτε επειδή θέλει να κρατήσει στην τσίτα τους παίκτες ή δεν αποκλείεται να έγινε στο πλαίσιο της… μάχης των δύο πάγκων, αφού οι προπονητές σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θέλουν πολλές φορές να φανερώνουν τα πλάνα τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τόσο σύστημα με τρία στόπερ και συγκεκριμένα το 3-4-3, το οποίο αν εφαρμόσει θα έχει τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στο κέντρο της άμυνας, ενώ τέσταρε και το 4-3-3, με τους Σεμέδο και Παπασταθόπουλο στα στόπερ.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση δοκίμασε και σύστημα με Ελ Αραμπί στην κορυφή, στο οποίο ο Μαροκινός είχε Μασούρα και Μπρούμα (εναλλακτική ο Φορτούνης) να τον πλαισιώνουν, όπως και αυτό με τον Ελ Αραμπί να πλαισιώνει τον Χασάν. Το δεύτερο το εφάρμοσε πρόσφατα στο 4-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*