Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πήρε φιλική νίκη επί του Ιωνικού ο Βόλος

Πήρε φιλική νίκη επί του Ιωνικού ο Βόλος

Βόλος και Ιωνικός τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Νικήτρια του παιχνιδιού αναδείχθηκε η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τελικά επικράτησε 2-1.

Ο Εσκοβάλ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 16ο λεπτό, ενώ ο Σταμένκοβιτς διαμόρφωσε το 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (50′).

Το μόνο που κατάφερε ο Ιωνικός ήταν να μειώσει για το τελικό 2-1, με γκολ του Μάντζη στο 56′.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος (46′ Κλέιμαν), Τάχατος (76′ Τριανταφύλλου), Σιέλης, Εσκομπάλ, Οικονομόπουλος (39′ Ιννος) Τσοκάνης (76′ Λούνα), Μπαριέντος (76′ Μεσκιδα), Μεσκίδα (46′ Τσέλιος), Πάολο Φερνάντες (46′ Ντέλετιτς), Βίκτορ Φερνάντες (46′ Παπαθανασίου), Βαν Φέερτ (46′ Σταμενκοβιτς).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Κοκκίνης, Μασάς, Οφόσου, Μάντζης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστοδουλής, Ν. Ιωαννίδης, Χ. Ιωαννίδης. Εκτός για διαφορετικούς λόγους για τους «κυανόλευκους» έμειναν οι Μεντόσα, Ρομαό, Κάνιας, Τσιγκρίνσκι.

Να σημειωθεί ότι οι Νικαιώτες ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα 3-5 Πηγάδια, με την αποστολή τους να δίνει το φιλικό με τον Βόλο κι εν συνεχεία να γυρίζει στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό κι από Τετάρτη (20/7) οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις (με απογευματινό πρόγραμμα).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*