Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πήρε τον Σταματελόπουλο από τη Ρόδο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πήρε τον Σταματελόπουλο από τη Ρόδο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός Απόστολος Σταματελόπουλος όπως ανακοίνωσαν οι Ηπειρώτες, εξαργυρώνοντας τα έξι γκολ σε 17 ματς που είχε φέτος με την ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Ελληνοαυστραλού επιθετικού Απόστολου Σταματελόπουλου. Ο Σταματελόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από την Αδελαΐδα Κόμετς πριν μετακομίσει στην Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ (U-21). Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Στην ομάδα της Μελβούρνης παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 όταν και υπέγραψε στη Νιούκαστλ Τζετς. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε το βήμα για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για την Ελλάδα και την Ρόδο και αμέσως έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα αφού σε 17 συμμετοχές σημείωσε 6 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 59 αγώνες και 13 γκολ καθώς και 3 ασίστ.

Απόστολε καλώς ήρθες στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο Απόστολος Σταματελόπουλος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Έρχομαι με στόχο να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα να πετύχει τους στόχους του. Ελπίζω να προσφέρω γκολ και ασίστ και πολλές νίκες στη νέα μου ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται και όλοι μαζί με σκληρή δουλειά θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*