Home / Ποδόσφαιρο / Football League / Πήρε «κεφάλι» με Ομπράντοβιτς

Πήρε «κεφάλι» με Ομπράντοβιτς

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε στο Μενίδι 1-0 των Τρικάλων με γκολ του Ομπράντοβιτς.

Έξαλλα πανηγύρισαν οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς το τέρμα που σημείωσε ο Ομπράντοβιτς στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.

Χάρη σε αυτό, η ομάδα τους επικράτησε 1-0 στο Μενίδι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν καλές στιγμές και για τους δύο αντιπάλους (οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 21’ σε γέμισμα του Γκμπαλέ από δεξιά και αφού η μπάλα βρήκε στον Εμέκα), όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα με την κεφαλιά του Ομπράντοβιτς την οποία δεν κατόρθωσε να αποκρούσει ο Χιώτης.

inner

Οι συνθέσεις των ομάδων:

AXAΡΝΑΪΚΟΣ (ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (79′ Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (52′ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (68′ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (ΒΑΖΑΚΑΣ): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Ζώνας, Μουμίν (75′ Στεφάνοβιτς), Δουκάκης, Κουσκουνάς (60′ Βάσκεθ), Γκονζάλες, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Γκμπαλέ.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*