Home / Stoiximan Super League / Πήλιος: «Τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον Αλμέιδα»

Πήλιος: «Τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον Αλμέιδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις, έστω και… ανεπίσημα, ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Σταύρος Πήλιος.

Ο ταλαντούχος 22χρονος αριστερός μπακ –ο οποίος θα ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους» την 1η Ιουλίου– αφού δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα ανήκει στην οικογένεια των νταμπλούχων, στάθηκε στην παρουσία του Ματίας Αλμέιδα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως αποτελεί τιμή του να συνεργαστεί με τον Αργεντινό τεχνικό, ενώ αποκάλυψε και τα λόγια που του είπε στην επικοινωνία που είχαν.

Αναλυτικά, ο Σταύρος Πήλιος μίλησε στο «passports»:

-το πώς αισθάνεσαι για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».

-το ποια είναι η γνώμη του για τον Αλμέιδα και τι του είπε στην επικοινωνία που είχαν: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Μου είπε να δουλέψω σκληρά, να έχω πάθος και να μην φοβάμαι τίποτα».

-για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί μου έμαθε πως είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ”ευχαριστώ” επίσης και στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε την αγάπη του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*