Home / Ομάδες / Πέταξαν μια τυρόπιτα στον διαιτητή!

Πέταξαν μια τυρόπιτα στον διαιτητή!

Η αναμέτρηση Ουνιόν Λα Καρέρα με την Παλεστίνο τα είχε σχεδόν όλα. Δυο γκολ, δυο κόκκινες, μία τυρόπιτα και έναν παίκτη που… εξαφανίστηκε για πέντε λεπτά!

Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου έστω κι αν τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες έμεινε η Παλεστίνο τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού πήρε βαθμό στην έδρα της Ουνιόν Λα Καρέρα (1-1 το τελικό αποτέλεσμα).

Το παιχνίδι ήταν… ιδιαίτερο, αφού συνέβησαν πολλά παράξενα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Καταρχάς το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μιτσέλι με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Στο 26ο λεπτό η Παλεστίνο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Κόρτες που έκανε τσαμπουκά στον διαιτητή! Το ημίχρονο έκλεισε με τον διαιτητή να κουβαλάει μία… τυρόπιτα(!) προς τον τέταρτο βοηθό, καθώς ένας οπαδός την πέταξε πάνω του.

Η Παλεστίνο αν και με δέκα παίκτες ήταν καλύτερη, όμως έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές στο 80′ με τον Ζακάρια να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε δυο λεπτά αργότερα από τον Ματουράνα με καταπληκτική ενέργεια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πρώτο μέρος ένας παίκτης δέχθηκε επικίνδυνο μαρκάρισμα και έπεσε στο κενό που υπήρχε μεταξύ αγωνιστικού χώρου και κάτι σαν αποδυτηρίων. Πέντε λεπτά αργότερα ξανα… εμφανίστηκε.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*