Home / Βόλεϊ / Πέρασε δια περιπάτου από την Σκύδρα ο ΠΑΟΚ

Πέρασε δια περιπάτου από την Σκύδρα ο ΠΑΟΚ

Έκανε το καθήκον του στην Σκύδρα και παραμένει στο «κόλπο» του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αριστοτέλη επικρατώντας 3-0 σετ για την 14η αγωνιστική της Volley League και πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό.

Επιβλητική στα δύο πρώτα σετ η ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι, η οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη στο ντέρμπι της τρίτης θέσης.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος στο ματς για την νίκη και κατάφερε με εξαιρετικά οργανωμένο μπλοκ και αδιαπέραστη υποδοχή να δεχθεί μόλις πέντε πόντους την στιγμή που στην επίθεση είχε ήδη φθάσει στους δώδεκα (5-12). Το πρώτο σετ είχε τελειώσει πρόωρα και παρέμενε μόνο το σκορ με το οποίο θα ολοκληρωνόταν με τον «δικέφαλο του βορρά» να φτάνει άνετα στο 16-25.

Επιβλητικός ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο σετ από την ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι, καθώς ο Κόστα και ο Φαν ντε Ντρις έκαναν ότι ήθελαν με επιθέσεις πρώτου χρόνου και διαγώνια χτυπήματα. Το σκορ έφτασε γρήγορα στο 7-16 με την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας να μην έχει απαντήσεις στα δυνατά σερβίς που διέλυαν την υποδοχή. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το σετ με τη μέγιστη διαφορά του ματς, που ήταν οι 12 πόντοι φτάνοντας στο 2-0 με το εντυπωσιακό, 13-25.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας πάλεψε το ματς στο τρίτο σετ, σημαδεύοντας ουσιαστικά με το σερβίς τον Κόστα. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά στο ματς σε θέση κυνηγού όμως το σκηνικό ανατράπηκε γρήγορα και οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στο 0-3 μετά το 21-25.

Τα σετ: 16-15, 13-25, 21-25

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*