Home / Άλλα Σπόρ / «Πέρασε» από Πειραιά η Γλυφάδα και πήρε προβάδισμα

«Πέρασε» από Πειραιά η Γλυφάδα και πήρε προβάδισμα

Η Γλυφάδα νίκησε σε ένα «θρίλερ» 12-11 τον Εθνικό στον Πειραιά στον πρώτο «μικρό» τελικό της Α1 πόλο γυναικών, «έσπασε» την έδρα των «κυανόλευκων» και απέκτησε το σαφές προβάδισμα για την τρίτη θέση του φετινού πρωταθλήματος, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης την ερχόμενη Παρασκευή στη Γλυφάδα.

Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα έλεγξε από την αρχή τον αγώνα, αλλά στο τέλος το ματς έγινε ντέρμπι. Ο ΑΝΟΓ με καλή επίθεση, την τερματοφύλακα Αρχοντάκη σε καλή ημέρα, αλλά και το σταμάτημα της κόντρας του Εθνικού, προηγούταν σταθερά, ενώ στο φινάλε προηγήθηκε 12-9 με 4’30’’ να απομένουν.

Εκεί, η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη προσπάθησε να μειώσει, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε την παίκτρια παραπάνω, ενώ έχασε και πέναλτι.

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 2-3, 4-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου 2, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 3, Πέττα, Δούλη 3, Μπιτσάκου 1, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 1, Γκίλλα Α., Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 3, Κόλλια 1, Αντωνιάδη Ε. 2, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Αντωνιάδη Ο., Γκίλλα Π.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*