Home / Άλλα Σπόρ / Πέρασε από Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Πέρασε από Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Σημαντικό διπλό για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» νίκησαν 9-7 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και μείωσαν στο -1 από την πέμπτη θέση, αφήνοντας τους «κυανέυθρους» στην τέταρτη θέση του πρώτου γκρουπ μετά τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός, με βασικό όπλο την άμυνα κι επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, πήρε το προβάδισμα και προηγήθηκε 6-3 κι 8-5.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει ανάμεσα στα άλλα ότι «…μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι του Πανιωνίου άρχισαν να χτυπούν με μανία το στέγαστρο της γραμματείας με κίνδυνο τον τραυματισμό των μελών της».

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-3, 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Τσιάβος, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 3, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*