Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πέντε στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο!

Πέντε στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο!

Τα ονόματα πέντε ποδοσφαιριστών ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου προετοιμάζονται για την ενίσχυση του συλλόγου.

Στον επαναληπτικό με τη Χάποελ στο Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League έχουν στραμμένη την προσοχή τους άπαντες στον Ολυμπιακό.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν κάνουν την απαραίτητη προεργασία, ώστε να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους στο μεταγραφικό κομμάτι.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο», πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή και υπάρχουν σχετικές συζητήσεις.

– Για την επίθεση είναι ο Άγγελος (26 ετών) Ντομ Ντάιερ της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και ως εναλλακτική λύση υπάρχει το όνομα του Αργεντινού (29 ετών) Μπομπαντίγια της Άουγκσμπουργκ.

– Για τα εξτρέμ είναι ο διεθνής Ούγγρος Τζούτζακ (29 στα 30) που ανήκει στη Μπούρσασπορ.

– Και για τα στόπερ είναι δύο ακόμα ονόματα: ο Γάλλος Ισιμάτ – Μιρί της Αϊντχόφεν (24 ετών) και ο Κοσταρικανός Γκονζάλες της Παλέρμο (28 ετών), με τους Πειραιώτες να έχουν κάνει ήδη κίνηση και να υπάρχει σημείο επαφής με τους Ιταλούς.

Από το ρεπορτάζ της εφημερίδας προκύπτει ότι οι υποψήφιοι στόχοι περιμένουν τις εξελίξεις στο αγωνιστικό του Ολυμπιακού, αν δηλαδή η ομάδα θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Champions League ή θα αποκλειστεί και θα παίξει στα πλέι οφ του Europa League.

– Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Live Sport» υποστηρίζει ότι το κόστος των μεταγραφών που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, αν η ομάδα περάσει στα πλέι οφ του Champions League, θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*