Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Πάρκερ: «Ντροπή που δεν άφησαν τον Ερτέλ»

Πάρκερ: «Ντροπή που δεν άφησαν τον Ερτέλ»

Την απογοήτευσή του για την απόφαση της Αναντολού Εφές να μην επιτρέψει στον Τομά Ερτέλ να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ, εξέφρασε ο Τόνι Πάρκερ.

Έξαλλος με την Αναντολού Εφές είναι ο Τόνι Πάρκερ, λόγω της απόφασής της να μην επιτρέψει στον Τομά Ερτέλ να συμμετέχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο γκαρντ των Σπερς είπε επίσης πως θα… πονέσουν τους «τρικολόρ» οι απουσίες των Ερτέλ και Ντιό και παράλληλα τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 40 λεπτά σε κάθε παιχνίδι εάν χρειαστεί!

«Είναι τρομερό αυτό που μας συμβαίνει, αλλά δυστυχώς υπάρχει πάντα η παράδοση των τραυματισμών ή των απουσιών στην προετοιμασία. Θα μας πονέσει η απουσία του Ντιό. Και μετά, λέγαμε πως ο Ερτέλ θα είναι εντάξει να παίξει, αλλά δεν τον άφησε η τουρκική ομάδα του (σ.σ. Αναντολού Εφές). Πραγματικά είναι ντροπή αυτό. Όμως και οι δύο οι απουσίες θα μας πονέσουν», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ στο «RMC Sport» και πρόσθεσε αναφορικά με τον Λέο Βέστερμαν:

«Ο Λέο έχει εμπειρία. Είναι σημαντικές οι απουσίες των Αντουάν και Τομά, αλλά ο Βέστερμαν έχει εμπειρία από τις μικρές ομάδες, ενώ έπαιξε και Ευρωλίγκα τη σεζόν που πέρασε. Είναι της γενιάς των Φουρνιέ και Λοβέρν και γνωρίζονται πολύ. Αλλά, αν χρειαστεί να παίξω 40 λεπτά, είμαι έτοιμος να παίξω 40 λεπτά».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*