Home / Μπάσκετ / NBA / Πάνω από 800.000 δολάρια θα κοστίσει η… κοπάνα στον Ίρβινγκ!

Πάνω από 800.000 δολάρια θα κοστίσει η… κοπάνα στον Ίρβινγκ!

Στις 3 Ιανουαρίου ήταν η τελευταία φορά που ο Κάιρι Ίρβινγκ αγωνίστηκε με τους Νετς και στη νίκη με σκορ 130-96 επί των Τζαζ.

Έκτοτε, ο εκ των σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, απουσιάζοντας από τις υποχρεώσεις της.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα βγήκαν κάποια βίντεο που τον ήθελαν να είχε πάει σε ιδιωτικό πάρτι άνω των 15 ατόμων, το περασμένο σαββατοκύριακο. Πράγμα που είναι αντίθετο βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Για την παραβίαση αυτή, ο 28χρονος γκαρντ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων από το ΝΒΑ, αλλά αυτό το ποσό είναι… ψίχουλα μπροστά σε αυτό που θα χάσει για την πολυήμερη απουσία του.

Συγκεκριμένα, αφού ο Ίρβινγκ απουσίαζε μπήκε σε υποχρεωτική πενταήμερη καραντίνα, έως ότου επιστρέψει στις υποχρεώσεις τους με τους Νετς, χάνοντας παράλληλα και αγώνες. Γι’ αυτό, ο 28χρονος γκαρντ δεν δικαιούται να πληρωθεί το ποσό του αναλογεί για τα παιχνίδια που έχασε.

Λόγω της καραντίνας, λοιπόν, ο δυναμικός γκαρντ έχασε δύο ματς με την ομάδα του Μπρούκλιν. Βάσει του συμβολαίου του, σε κάθε παιχνίδι ο Ίρβινγκ κερδίζει 408.500 δολάρια. Έτσι, αν κάποιος κάνει τον… πολλαπλασιασμό, ο 28χρονος θα χάσει πάνω από 800.000 δολάρια.

Στο μεταξύ, εφόσον βγουν διαδοχικά αρνητικά τεστ για τον κορωνοϊό, ο Κάιρι Ίρβινγκ θα είναι διαθέσιμος στους Νετς για την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/1) απέναντι στους Μάτζικ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*