Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πάνε Ολλανδία Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μπεργκ

Πάνε Ολλανδία Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μπεργκ

Ο πρώτος για να δει από κοντά την προετοιμασία και να έχει κατ’ ιδίαν επαφή με τον Στραματσόνι για τα μεταγραφικά και ο δεύτερος για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Στο Τέχελεν της Ολλανδίας θα βρίσκεται την Κυριακή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πιθανώς να προλάβει να δει από κοντά το δεύτερο φιλικό του συλλόγου με την Σιφόλντε, που είναι προγραμματισμένο για αύριο το απόγευμα στις 19:00.

Από ‘κει και πέρα, αναμένεται να παρακολουθήσει τις επόμενες μέρες από κοντά την προετοιμασία και φυσικά θα έχει επαφές με τον Αντρέα Στραματσόνι για τα μεταγραφικά «μέτωπα» που είναι ανοιχτά, αλλά και για τις υποθέσεις που απασχολούν τους πρασίνους για τη στελέχωση του ρόστερ τους.

Στην Ολλανδία θα βρεθεί την Τρίτη και ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός είχε έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεών του στο Euro, ωστόσο σιγά-σιγά μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Παναθηναϊκού. Δεδομένου ότι έχει χάσει κάποιες προπονήσεις, το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου δύσκολα θα αγωνιστεί και στο τρίτο τεστ επί ολλανδικού εδάφους και πιθανότατα θα τον δούμε στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στις 13 Ιουλίου, στην Κωνσταντινούπολη.

πηγή sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*