Home / Μπάσκετ / NBA / Πάνε για το «μπαμ» με Πολ Τζορτζ οι Λέικερς! (vid)

Πάνε για το «μπαμ» με Πολ Τζορτζ οι Λέικερς! (vid)

Διατεθειμένοι να χτίσουν μία ομάδα που θα γίνει ξανά διεκδικήτρια του πρωταθλήματος είναι οι άνθρωποι των Λέικερς και πρώτος στη λίστα τους είναι ο Πολ Τζορτζ των Πέισερς!

Η απόσυρση του Κόμπι Μπράιαντ από την ενεργό δράση άδειασε το ρόστερ των Λέικερς όχι μόνο στο θέμα ποιότητας, αλλά και στα χρήματα, ανοίγοντας αρκετά το salary cap. Έτσι, σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ, η ομάδα του Λος Άντζελες είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετά προκειμένου να χτίσει ξανά ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα έχει στόχο τη συμμετοχή στους τελικούς του NBA, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ήδη στη λίστα τους είναι ονόματα όπως Κέβιν Ντουράντ από Θάντερ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν από Ράπτορς, με τον Πολ Τζορτζ των Πέισερς να είναι το τελευταίο που προστέθηκε!

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «λιμνάνθρωποι» αναμένεται να συμπεριλάβουν στην πρόταση ανταλλαγής που θα καταθέσουν τον -πολλά υποσχόμενο- Ντ’ Άντζελο Ράσελ, αλλά και το φετινό ντραφτ που θα επιλέξουν, το οποίο αναμένεται να είναι από την πρώτη τριάδα, λόγω της βαθμολογικής θέσης που τερμάτισαν.

Φέτος, ο Τζορτζ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα από την Ιντιάνα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του, όπου σε 81 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 23,1 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,9 κλεψίματα.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*