Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Πάλεψε στη Μπίτολα αλλά αποκλείστηκε από το EHF European League η ΑΕΚ

Πάλεψε στη Μπίτολα αλλά αποκλείστηκε από το EHF European League η ΑΕΚ

Σε μια… αναμέτρηση που είχε έτσι και αλλιώς μεγάλη δυσκολία από την αρχή, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πέλιστερ, γνώρισε την ήττα (30-19) στην Μπίτολα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του EHF European League, με τον εξαιρετικό για ακόμα μια φορά Λέμος, να είναι πρώτος σκόρερ με οκτώ γκολ.

Μπορεί η «Ένωση» να πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο και να έμεινε κοντά στο σκορ (10-8), έχοντας παράλληλα και τη βοήθεια των οπαδών της που ταξίδεψαν στη Βόρεια Μακεδονία για να την στηρίξουν, ωστόσο στο δεύτερο μέρος «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και έχασε την επαφή με τη διαφορά (30-19).

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια παρά τις τεράστιες δύο νίκες το προηγούμενο διάστημα με Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Νιμ στη Χαλκίδα, «πλήρωσε» ουσιαστικά το κακό της ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού οι συνεχόμενες ήττες την έκαναν να χάσει έδαφος που ήταν δύσκολο να καλύψει.

Οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν τώρα το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ ανεξαρτήτου τι θα γίνει στα άλλα ματς του ομίλου που θα ξεκινήσουν στις 21:45, Πέλιστερ, Νιμ, Σπόρτιγνκ Λισαβόνας και Σαφχάουζεν, προκρίνονται στους «16».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*