Home / Άλλα Σπόρ / Πάλεψε και λύγισε στο τέλος από τη Σερβία η Εθνική

Πάλεψε και λύγισε στο τέλος από τη Σερβία η Εθνική

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Νέων Ανδρών στο πόλο. Η Ελλάδα έχασε και στο 2ο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, λυγίζοντας στο τέλος από τη Σερβία, η οποία επικράτησε 14-12. Με αποτέλεσμα να μείνει στο «μηδέν» στο τουρνουά, αφού είχε χάσει 13-10 από τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα.

Ξεχώρισε για την Εθνική ο Νίκος Γκίλλας, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε επιθετικά ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με έξι γκολ. Η Εθνική θα ρίξει την τελευταία της… ζαριά για να συνεχίσει στη διοργάνωση τη Δευτέρα, όταν και θα αντιμετωπίσει στο Οτοπένι την Ουγγαρία.

Έγινε μεγάλη «μάχη» στην αναμέτρηση, με την Εθνική να επιστρέφει από το 0-2, κάνοντας το 4-2 με Γκίλλα, Μπιτσάκο και Λασκαρίδη πρωταγωνιστές. Στη συνέχεια ο Γκίλλας έκανε το 5-3, αλλά οι Σέρβοι επανήλθαν (5-5), προτού ο Πούρος κάνει το 6-5, ενώ οι αντίπαλοι έφεραν τούμπα την κατάσταση και πάλι (6-7).

Η Εθνική ισοφάρισε τρεις φορές (7-7, 8-8, 9-9), ενώ συνεχίστηκε το θρίλερ με τα γκολ από Καστρινάκη και Σπάχιτς στα επόμενα λεπτά. Ο Μπρεσάνσκι έκανε το 12-11 στα 06:30 και ο Καστρινάκης βρήκε δίχτυα ξανά για το 12-12, με τον Ηλιόπουλου να κρατάει όρθια την Ελλάδα λίγο μετά με εντυπωσιακή απόκρουση.

Ο Γκαβρίλοβιτς έκανε το 13-12 στα 2:02 στον παίκτη παραπάνω με την Εθνική μην καταφέρνει να βρει στο 01:34 πριν τη λήξη το γκολ της ισοφάρισης και ο Ντιμιτρίγεβιτς έβγαλε οριστικά νοκ άουτ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 5-4, 1-3

Ελλάδα (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς, Λασκαρίδης 1, Καστρινάκης 2, Γκίλλας 6, Ανδρ. Μπιτσάκος, Χρ. Μπιτσάκος 1, Πούρος 1, Σπάχιτς 1, Λυκούδης, Ηλιόπουλος

ΗΠΑ (Μίλος Κορόλια): Παΐκοβιτς, Μάρας, Ντιμιτρίγεβιτς 2, Γκλάντοβιτς 2, Κόγιτς 3, Γκαβρίλοβιτς 1, Μπόζοβιτς, Ουρόσεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 3, Μπρεσάνσκι 1, Γιαούκοβιτς, Κοβάσεβιτς 1, Βιρίγεβιτς

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*