Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πάει και για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός

Πάει και για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός

Δεδομένη είναι η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, ο οποίος πληροφορίες τον θέλουν να κινείται για την απόκτηση και δεξιού μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στην πρώτη υπόθεση υπάρχει μεγάλη ανάγκη να στηριχθεί ο Χολέμπας, ο οποίος είναι ο μοναδικός αριστερός οπισθοφύλακας και ο Βινάγκρε φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει σε λίγο καιρό τον Πειραιά.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, όπως του Ρέαμπτσιουκ, τον Ματέους Ρέις, τον Λαρουσία και τώρα του Νταλμπέρτ (φωτογραφία).

Ο Βραζιλιάνος άσος φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Πέντρο Μαρτίνς και θεωρείται ένας παίκτης πρώτης γραμμής, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Ίντερ στη Ρεν.

Ο 27χρονος μπακ δεν έχει καταφέρνει να προσαρμοστεί στη γαλλική ομάδα και ψάχνεται για να πάει σε άλλη ομάδα.

Η όποια κουβέντα αφορά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αφού στο συμβόλαιό του έχει μπει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ!

Όσον αφορά την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες οι περιπτώσεις του Κόντε της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και του Ουές του ΟΦΗ, όμως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ψάχνουν για έναν έμπειρο και ετοιμοπόλεμο ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει στο β’ μισό της σεζόν τους «ερυθρόλευκους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*