Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πάει για βασικός με ΑΕΚ ο Καρντόσο

Πάει για βασικός με ΑΕΚ ο Καρντόσο

Εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίησε στο πρόσφατο ματς με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία για το πρωτάθλημα θα παρατάξει, όπως αναμενόταν, ο Τάκης Λεμονής στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (13/04, 19:30).

Ο 58χρονος τεχνικός έκανε εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα και πρόκειται να επαναφέρει όλους τους παίκτες ή σχεδόν όλους όσους ξεκούρασε την Κυριακή. Το πιθανότερο σενάριο είναι να προτιμήσει την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στην Κέρκυρα στην 27η αγωνιστική της Super League.

Τότε, είχαν παίξει από την αρχή οι Καπίνο, Ντε λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας πίσω, με τους Καμπιάσο-Ρομαό να είναι τα αμυντικά χαφ. Πλην του διεθνή τερματοφύλακα οι υπόλοιποι δεν είναι βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό και από αυτούς μόνο ο Αργεντινός άσος έπαιξε ως αλλαγή. Σεμπά, Φορτούνης και Μάριν αναμένεται να πάρουν επίσης φανέλα βασικού. Σε εκείνο το ματς στην κορυφή αγωνίστηκε ο Όσκαρ Καρντόσο και το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί και πάλι αντί του Ανσαριφάρντ. Ο Παραγουανός που μπήκε ως αλλαγή στη Λιβαδειά στο 46’ αντί του Ιρανού και ισοφάρισε στο 89ο λεπτό είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ένωση, καθώς φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*