Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ηρακλής / Πάει για αναβολή το Ηρακλής-Ολυμπιακός

Πάει για αναβολή το Ηρακλής-Ολυμπιακός

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο για αναβολή στο ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, καθώς η Αστυνομία κατέθεσε σχετικό αίτημα στο Υπουργείο, επικαλούμενη πως δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το Κύπελλο διακόπηκε κατόπιν απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μετά τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και έρχεται μια ημέρα μετά η επικείμενη αναβολή του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο λόγος είναι ότι κατατέθηκε αίτημα της αστυνομίας προς το Υπουργείο, διότι αδυνατεί να διασφαλίσει την τάξη λόγω και της απασχόλησης δυνάμεών ασφαλείας για το προσφυγικό ζήτημα στην Ειδομένη. Κάτι αυτό, κάτι το τεταμένο κλίμα στην συμπρωτεύουσα και οι φόβοι για νέα επεισόδια, οδηγούν σε αναβολή της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου.

Ο Σταύρος Κοντονής περιμένει και την εισήγηση της ΔΕΑΒ για να λάβει την τελική του απόφαση και το πιθανότερο είναι μέσα στην ημέρα αυτή να εκδοθεί και να μη γίνει το παιχνίδι του “γηραιού” με τους “ερυθρόλευκους”. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*