Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Ο Χασάν σαν αρπαχτικό για το θήραμα του!

Ο Χασάν σαν αρπαχτικό για το θήραμα του!

· Τσάκαλος αποδείχθηκε ο τεχνικός της NOVA! Λες και είχε δει το όνειρο πριν το γκολ του Ολυμπιακού στο 93’! Με το που σφύριξε το φάουλ πάνω στον Καμαρά ο διαιτητής κι άρχισαν οι παίκτες να παίρνουν θέσεις στην περιοχή του ΠΑΣ, η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού άρχισε να εστιάζει πάνω στον Χασάν! Συνεχώς, πάνω του ήταν! Λες και είχε διαίσθηση ο αρμόδιος του καναλιού!

· Η, λες και είχε στο μυαλό του τι είχε συμβεί σε δύο προηγούμενες φάσεις. Γιατί εδώ μιλάμε για «τρίτη και φαρμακερή» αυτή στο 93΄! Είχαν προηγηθεί δύο άλλες παρόμοιες καταστάσεις. Η πρώτη, στο 80ο λεπτό, όταν ο Βρουσάι σέντραρε επικίνδυνα από δεξιά κι ο Χασάν μόλις που έχασε την κεφαλιά από τον αντίπαλο στόπερ κι ενώ βρίσκονταν σε πολύ πλεονεκτική θέση κι έτοιμος να καρφώσει την μπάλα. Η δεύτερη ήταν λίγο μετά όταν σε σέντρα του Εμβιλά πάλι από δεξιά, αυτή τη φορά ο Χασάν πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν εκτέλεσε όπως έπρεπε κι η μπάλα πήγε πάνω στο σώμα του Σάλιακα.

· Τη μία δεν την βρήκε την μπάλα, τη δεύτερη την βρήκε αλλά όχι καλά, την τρίτη που την βρήκε καλά ήταν γκολ! Δείτε στο βιντεάκι από τη μετάδοση της Νόβα τρία πράγματα.

Ένα πώς το κανάλι επικεντρώνει συνεχώς πάνω του λες κι έχει έμπνευση! Και προσέξτε, και στα ριπλέι, τις συσπάσεις του προσώπου του Χασάν! Σαν αρπαχτικό που ετοιμάζεται να χυμήξει στο θήραμα του! την μπάλα!

Δεύτερο και σπουδαιότερο τις κινήσεις που κάνει ο Αιγύπτιος πριν εκτελέσει! Πόσο κινείται δηλαδή για να αποφύγει τους αντιπάλους του, την στιγμή μάλιστα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του παραμένουν στατικοί.

Και τρίτο τον τρόπο που εκτελεί: δεν είναι απλά το σωστό άλμα, στο σωστό χρόνο. Είναι ο τρόπος που εκτελεί, που «στρίβει» το κεφάλι του. Δεν είναι εύκολο γκολ. Ούτε είναι το γκολ του στιλ «καρφωτή κεφαλιά», όπως του Μπα στην Τούμπα. Εδώ θέλει δεξιοτεχνία, όχι δύναμη. Σαν κτύπημα κόμπρας είναι αυτές οι κεφαλιές! Αν και νομίζω ότι και ο Χασάν να μην έβρισκε την μπάλα, θα το έβαζε ο Σεμέδο που ήταν ακριβώς από πίσω του!

· Να το βίντεο!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*