Home / Μπάσκετ / NBA / «Ο Χάρντεν έκανε ό,τι ήθελε στους Ρόκετς»

«Ο Χάρντεν έκανε ό,τι ήθελε στους Ρόκετς»

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση των Ρόκετς απαιτώντας ανταλλαγή και κάνοντας την εμφάνισή του στην προετοιμασία υπέρβαρος και μετά από διάφορες… ακολασίες που τον εξέθεσαν στον κίνδυνο να προσβληθεί από κορωνοϊό. Ορμώμενος από τα τελευταία καμώματα του «μούσια», ο Τιμ ΜακΜάχον του ESPN αναφέρει ό,τι γινόταν όλα τα χρόνια που η ομάδα ήταν… τσιφλίκι του επικαλούμενος και μαρτυρίες που έκαναν ανώνυμα μέλη των Ρόκετς.

«Όλοι γνώριζαν ποιος είναι το αφεντικό στον οργανισμό, είναι μέρος της δουλειάς σου όταν πηγαίνεις στο Χιούστον. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι GM, ο ιδιοκτήτης, όλοι γνωρίζουν τι γίνεται. Δεν φταίει όμως ο Χάρντεν, δεν είναι δικό του το λάθος, έκανε αυτά που του επέτρεψαν να κάνει», ανέφερε πρώην μέλος του τεχνικού τιμ των Ρόκετς, ενώ ένα άλλο στέλεχος του σταφ είπε: «Αν υπήρχαν μέρες ανάμεσα στους αγώνες, όλοι γνώριζαν ότι ο Χάρντεν θα πετάξει σε άλλη πόλη για να πάει σε πάρτι, όμως ήξεραν επίσης ότι θα γύριζε και θα είχε τριπλ-νταμπλ με 50 πόντους. Έπρεπε να το αποδεχθούν».

Ένας εργαζόμενος στο franchise ανέφερε με τη σειρά του: «Τίποτα δεν γινόταν στην ώρα του. Το αεροπλάνο καθυστερούσε, το λεωφορείο το ίδιο. Δεν ήταν ομάδα ΝΒΑ».

Η συμπεριφορά αυτή του Χάρντεν ώθησε παίκτες όπως ο Κρις Πολ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ να αποχωρήσουν από το Χιούστον για άλλες ομάδες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*