Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ο Σλούκας ξύπνησε στον Πάρκερ τον χειρότερο εφιάλτη του

Ο Σλούκας ξύπνησε στον Πάρκερ τον χειρότερο εφιάλτη του

Τότε ήταν παίκτης και έχασε ένα πρωτάθλημα… Τώρα είναι πρόεδρος και έχασε απλώς ένα ματς κανονικής περιόδου, αλλά η γεύση δεν μπορεί παρά να είναι ίδια για τον Τόνι Πάρκερ.

Βλέποντας τη Βιλερμπάν να μην κάνει φάουλ στον Ολυμπιακό και τον Σλούκα να εκτελεί για τρεις στην εκπνοή στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου τελικά η ομάδα του έχασε (93-101), ο Γάλλος σούπερ σταρ του παρελθόντος έζησε ξανά τον εφιάλτη.

Ήταν 18 Ιουνίου του 2013, όταν οι Σπερς έπαιζαν στο Μαϊάμι σε match-ball τίτλου. Λίγο πριν το τέλος ήταν μπροστά με 95-92 και έτοιμοι να σηκώσουν το πρωτάθλημα. Η επιλογή του Γκρεγκ Πόποβιτς να μη ζητήσει φάουλ για να αποτραπεί τρίποντο ισοφάρισης αποδείχτηκε μοιραία. Παρότι ο Λεμπρόν Τζέιμς αστόχησε στην πρώτη απόπειρα, ο Κρις Μπος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, σέρβιρε στον Ρέι Άλεν κι αυτός από τη γωνία με κρύο αίμα «πυροβόλησε» για την ισοφάριση (95-95). Στα 5,2’’ που απέμεναν ο ίδιος ο Πάρκερ απέτυχε να σκοράρει και οι Σπερς, εμφανώς αποκαρδιωμένοι, έχασαν στην παράταση με 103-100 και δύο μέρες μετά το Game 7 με 95-88 και μαζί ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε δικό τους.

Το deja vu ήρθε χθες βράδυ για τον Πάρκερ. Ως πρόεδρος της Βιλερμπάν πλέον, είδε την ομάδα του να επιτρέπει στον Κώστα Σλούκα να πάρει το τρίποντο κι αυτός ο άλλος Ρέι Άλεν έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ένα κερδισμένο παιχνίδι χάθηκε…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*