Home / Ποδόσφαιρο / Ο Ρονάλντο αγάπησε την κόρη του μάνατζερ του, Μαρίζα Μέντες

Ο Ρονάλντο αγάπησε την κόρη του μάνατζερ του, Μαρίζα Μέντες

Και το όνομα αυτής… Μαρίζα Μέντες! Όσοι και κυρίως όσες αγωνιούσαν να μάθουν ποια είναι η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο, καθώς φαίνεται πως το κρυφό αμόρε του Πορτογάλου σταρ, είναι η κόρη του μάνατζερ – κουμπάρου του, Ζόρζε Μέντες. Ο CR7 πρόσφατα πάντρεψε τον επιστήθιο συνεργάτη του και «δέθηκε» ακόμη περισσότερο μαζί του, καθώς μαζί με την κόρη του ατζέντη του, Μαρίζα, βάφτισαν και τον μικρό γιο του.

Ο Κριστιάνο εκτός από κουμπάρος, νονός, και όπως δήλωσε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας του στο Λονδίνο, βλέπει τον ατζέντη του και ως «πατέρα και αδερφό». Μάλιστα, στην εκδήλωση για την ταινία του Κριστιάνο βρέθηκε δίπλα του και η Μαρίζα με την οποία πλέον εμφανίζονται δημόσια όλο και συχνότερα.

Το θέμα της νέας σχέσης του Πορτογάλου σταρ φούντωσε κυρίως μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας της πατρίδας του «Correio da Manha» η οποία υποστηρίζει πως δεν πρόκειται απλά για «φλερτ», αλλά για «σχέση».

Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό ταμπλόιντ αναφέρει πως οι δυο τους αποτελούν αχώριστο ζευγάρι και ειδικά μετά την βάφτιση του Ζόρζε Τζούνιορ, ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Έτσι, η 24χρονη Μαρίζα που είχε εδώ και αρκετά χρόνια φιλία με τον Ρονάλντο, πλέον ποζάρει στο πλευρό του νέου της αγαπημένου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*