Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο προπονητής της εξέδρας: Ο εξαιρετικός Γκαρσία, ο ακίνδυνος Ατρόμητος και το «νεκρό» διάστημα

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο εξαιρετικός Γκαρσία, ο ακίνδυνος Ατρόμητος και το «νεκρό» διάστημα

Σε ένα παιχνίδι που δεν απειλήθηκε καθόλου, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και επανήλθε στις νίκες, έχοντας μάλιστα και κάποια παράπονα από τη διαιτησία του Γκορτσίλα. Μια αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο θέαμα και φάσεις, που περιορίστηκε στις μονομαχίες, τα κενά διαστήματα αλλά και την μεγάλη εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία!

Ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει στο www.sportfm.gr όλα όσα έκριναν και ξεχώρισαν στο ματς…



H επάνοδος του Λιβάι Γκαρσία



Τι και αν δεν έβαλε γκολ; Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ήταν φανταστικός και μακράν κορυφαίος στο ματς. Έδωσε την ασίστ στον Τσούμπερ για το 2-0 με πανέμορφη κίνηση, ενώ πριν το σουτ του Τζαβέλλα έχει κατεβάσει όμορφα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έχει νικηθεί από τον Γιαννιώτη. Μια εμφάνιση που θυμίζει ξεκάθαρα την περσινή σεζόν, εκεί όπου έκανε τρομερά πράγματα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και αν συνεχίσει έτσι, η «Ένωση» θα αποκτήσει ξανά ένα ακόμα super όπλο στην φαρέτρα της, πιο πολύτιμο από ποτέ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Ο απογοητευτικά ακίνδυνος Ατρόμητος



Δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε έπεσε κανείς από τα σύννεφα. Η εικόνα των Περιστεριωτών για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν τραγική. Για την ακρίβεια δεν απείλησαν σχεδόν ποτέ. Το παιχνίδι με τον Ιωνικό την επόμενη εβδομάδα στη Νίκαια είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τη μάχη της σωτηρίας. Όσο και αν το προηγούμενο διάστημα αρκετοί πίστευαν ότι ο Ατρόμητος θα την γλυτώσει νωρίς από μπλεξίματα βγήκαν λάθος και πλέον μιλάμε μόνο για τελικούς. Το άνευρο ποδόσφαιρο χωρίς καμία ουσία πρέπει να αλλάξει, γιατί πολύ απλά σε διαφορετική περίπτωση τα play out θα μοιάζουν πολυτέλεια.

Το νεκρό διάστημα της ΑΕΚ που δεν τον πλήρωσε



Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη εμφάνιση ένα τεράστιο… νεκρό διάστημα ανάμεσα στο 59’ και το σουτ του Γκαρασία, έως και σχεδόν τις καθυστερήσεις όπου δεν δημιούργησε φάση. Βέβαια για να πούμε την αλήθεια, δεν είχε και κάτι να φοβηθεί από τον αντίπαλο, μιας και η εικόνα του σε συνδυασμό με τους 10 παίκτες, ήταν ακίνδυνα. Παρόλα αυτά ίσως αποτελέσει ένα μικρό «καμπανάκι» μέσα σε μια επαγγελματική νίκη, αφού πλέον μετράνε και οι λεπτομέρειες.

Το ντεμπούτο Χατζηεμμανουήλ-Έρλινγκμαρκ και η αφιέρωση του γκολ



Όσον αφορά τις στιγμές, αφού σοβαρές φάσεις δεν είχαμε και πολλές, ξεχώρισαν και οι παρθενικές εμφανίσεις δύο ποδοσφαιριστών. Από τη μια, αυτή του Βασίλη Χατζηεμμανουήλ που αντικατέστησε τον τραυματία Παναγιώτη Τσιντώτα, αλλά και το ντεμπούτο του Σουηδού Γιαν Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ που ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τους Περιστεριώτες να σωθούν. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και την κίνηση του Γιώργου Τζαβέλλα να αφιερώσει το γκολ του στον επί σειρά ετών φροντιστή της ΑΕΚ, Νίκο Κορομηλά, που πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*