Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης / Ο προπονητής… επισκέπτης που διαφήμισε τον Αστέρα Τρίπολης στη Βοσνία

Ο προπονητής… επισκέπτης που διαφήμισε τον Αστέρα Τρίπολης στη Βοσνία

Ο Βλάντιμιρ Ίλιτς βρέθηκε για δύο εβδομάδες στην Τρίπολη το περασμένο διάστημα. Ο τεχνικός της Κρούπα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Βοσνίας, παρακολούθησε τις προπονήσεις και τους αγώνες του Αστέρα στο διάστημα που έμεινε στην Αρκαδία.

Μάλιστα, κατά την επιστροφή στην πατρίδα του, ο μόλις 33 ετών τεχνικός που προσφάτως εξασφάλισε το δίπλωμά του στην προπονητική, διαφήμισε τον Αστέρα Τρίπολης και τη δουλειά που κάνει ο Μίλαν Ράσταβατς στην ομάδα.

«Ήταν μία ωραία εμπειρία. Έμεινα για περίπου 15 ημέρες, ακολούθησαν τις προπονήσεις και όλα όσα έκαναν. Παράλληλα είδα και 2 αγώνες του Αστέρα. Διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις, υψηλού επιπέδου. Εκεί είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς, το ελληνικό πρωτάθλημα διαθέτει τοπ ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Αστέρα και ειδικά τον Μίλαν Ράσταβατς. Αφού πήρα το δίπλωμά μου ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που έκανα αυτό το ταξίδι. Σκοπεύω στο μέλλον να επισκεφθώ και άλλες ομάδες του εξωτερικού και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*