Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 14-0 την ερασιτεχνική Σίλφολντε

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 14-0 την ερασιτεχνική Σίλφολντε

Ακόμα σκοράρει…

Αθήνα
Μια χαλαρή …προπόνηση έκανε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου αφού κατανίκησε την ολλανδική Σίλφολντε με το σκορ-ρεκόρ 14-0 στο Αρνεμ της Ολλανδίας όπου και προετοιμάζεται.

Οπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα το τεστ αυτό δεν ήταν επιβεβαιωτικό της αγωνιστικής κατάστασης της ελληνικής ομάδας, λόγω της εμφανούς αδυναμίας των Ολλανδών να διατηρήσουν την εστία τους σε αξιοπρεπές επίπεδο ήττας.

Τα γκολ που σημείωσαν οι Θεσσαλονικείς σημειώθηκαν με την εξής σειρά. Κουλούρης 2′-42, Περέιρα 5′-31′-33′, Κοροβέσης 12′, Σάκχοφ 26′, Πέλκας 56′- 63′, Αθανασιάδης 59′- 66′- 89′ , Δημητριάδης 75′ -88′

Ο Βλάνταν Ιβιτς παρέταξε δυο διαφορετικές ενδεκάδες με νέους και παλιούς παίκτες, αλλά και μερικούς από τους δανεικούς που επέστρεψαν.

Είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ που κάνει σύντομα την επίσημη πρεμιέρα του στην διάρκεια αυτού του μήνα θέλει να ετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα, αλλά τα δείγματα της προετοιμασίας του μάλλον θα βγούν στην συνέχεια με το δεύτερο παιχνίδι που ακολουθεί το απόγευμα του Σαββάτου κατά της Κλαμπ Μπριζ.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάχοφ, Χαρίσης, Κοροβέσης, Περειρα, Ροντρίγκες, Κουλούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Σιαμπάνης, Μάτος, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τσίμιροτ, Δημητριάδης. Πέλκας, Ζάιρο, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

Σιλφόλντε: Φάαρβερκ, Όλθιους Π., Φέρμπεεκ, Βαν Άκεν, Αλτχοφ, Χόγκεβάιντε, Μπόουμαν, Τέλοχ, Μπλάσμαν, Φαν Ντόορν, Ντρίεβερ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*