Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Πανιώνιος πήρε νίκη γοήτρου απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Πανιώνιος πήρε νίκη γοήτρου απέναντι στην ΑΕΚ

Νίκησε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη

Αθήνα
Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τα play off ο Πανιώνιος, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Αποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, καθώς η Ενωση κατέκτησε την τρίτη θέση στην ειδική κατάταξη και οι «κυανέρυθροι» την τέταρτη που σημαίνει… πρόωρη έναρξη υποχρεώσεων στη νέα αγωνιστική σεζόν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μασούρας στο 41΄.

Με πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες και με 16 Ελληνες στους πρώτους 22, ξεκίνησε το ματς στη Νέα Σμύρνη. Για την ΑΕΚ επέστρεψε ο Ζουκουλίνι μετά από απουσία τριών μηνών, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησαν στο β΄ ημίχρονο οι προερχόμενοι από την Κ20, Γαλανόπουλος, Βλάχομήτρος.

Στο 41΄ από κόρνερ του Βιγιάλμπα ο Μασούρας πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο του φετινό γκολ ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Η ΑΕΚ ήταν μέτρια, ωστόσο «άγγιξε» την ισοφάριση με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (49΄) όταν από ασίστ του Πλατέλλας, ο Αραβίδης σούταρε διαγώνια στο δοκάρι του Πανιωνίου. Ο νεαρός Γιαννιώτης είχε βρει τη μπάλα ελάχιστα, όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στο «σίδερο».

Η Ενωση σίγουρα δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, δεν κατάφερε όμως να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί εκτός έδρας. Οι κυπελλούχοι δεν έχουν κερδίσει μακριά από το ΟΑΚΑ εδώ και

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Ζουκουλίνι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης (71΄ Πατσατζόγλου), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Βιγιάλμπα (66΄ Ποζατζίδης), Μασούρας, Χαλκιαδάκης (86΄ Πινιώτης), Μπαργκάν

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας):
Μπαρόχα, Μπακάκης (85΄ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ζουκουλίνι (46΄ Γαλανόπουλος), Κορδέρο, Μπουονανότε, Πλατέλλας (67΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*