Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Ουζουνίδης αποκάλυψε ότι παραμένει στον Πανιώνιο

Ο Ουζουνίδης αποκάλυψε ότι παραμένει στον Πανιώνιο

Και τη νέα χρονιά…

Αθήνα
Η νίκη επί του ΠΑΟΚ και η διασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ της Super League ήταν η πρώτη χαρά για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του, με τη δεύτερη να έρχεται λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όταν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε τη συμφωνία με τη διοίκηση και για τη νέα περίοδο.

«Έχουμε έρθει σε μία συμφωνία με την διοίκηση, μένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει θέμα» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής, που έχει οδηγήσει τους Νεοσμυρνιώτες σε μια πέρα πάσης προσδοκίας πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Ουζουνίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Πανιώνιος θα κατορθώσει, εν τέλει, να λάβει την άδεια συμμετοχής: «Περιμένουμε τώρα και από την διοίκηση αν θα πάρουμε την αδειοδότηση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και σε αυτό τον τομέα» είπε.

Όσο για τη φετινή χρονιά; «Για μας είναι μαγική η χρονιά μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε πως θα πάμε στα πλέι οφ καθώς έχουμε μικρό ρόστερ. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει αυτή την χαρά και την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*