Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Ο Ολυμπιακός μαθαίνει σε 11 ημέρες τον πρώτο του αντίπαλο στο Champions League!

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει σε 11 ημέρες τον πρώτο του αντίπαλο στο Champions League!

Μπορεί το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League να γίνεται στις 20 η, 21 Ιουλίου, αλλά ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξέρει τον αντίπαλο του σε μόλις 11 ημέρες από σήμερα, στις 16 Ιουνίου, αφού τότε θα γίνει η κλήρωση από την UEFA!

Ο Ολυμπιακός έτσι θα ξέρει 35 ημέρες πριν παίξει με ποια ομάδα θα παίξει! Για την ακρίβεια μπορεί να ξέρει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο νικητής που θα τον αντιμετωπίσει. Εκτός κι αν κληρωθεί, πάλι, με την Ομόνοια, όπως και πέρυσι! Η πρωταθλήτρια Κύπρου είναι η μοναδική στο β΄ προκριματικό γύρο από τους μη ισχυρούς της κλήρωσης, που θα μπει απευθείας, χωρίς δηλαδή να έχει παίξει στον α΄ προκριματικό.

Οπότε, ο Ολυμπιακός θα έχει μία στις δέκα πιθανότητες να παίξει με την Ομόνοια, θεωρητικά πιο ισχυρή αντίπαλο που μπορεί να του κάτσει. Πάντως, ασφαλώς και δεν θα είναι καλή κλήρωση για τους «ερυθρόλευκους» να τους πέσει και το ζευγάρι στο οποίο θα είναι μέσα η Μακάμπι Χάιφα, νέα πρωταθλήτρια Ισραήλ η, η Μπόντο Γκλιμτ, πρωταθλήτρια Νορβηγίας η, η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που κυριαρχεί στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

Αντίθετα, βάσει της λογικής, θα είναι καλύτερα να κληρωθεί με ένα από τα υπόλοιπα έξι ζευγάρια που θα έχουν μέσα τις υπόλοιπες ομάδες, όποιες προκριθούν από τον α΄ προκριματικό: βλέπε την Μούρα Σλοβενίας, την Σκέντζια Σκοπίων, την Αλασκέρτ Αρμενίας, την Ντινάμο Τυφλίδας Γεωργίας, την Ζαλγκίρις Λιθουανίας, την Φλόρα Εσθονίας, την Μπούντουκνοστ Ποντγκόριτσα Μαυροβουνίου, την Καϊράτ Καζακστάν, τη Ρίγα Λετονίας, την Ελσίνκι Φινλανδίας, τη Λίνφιλντ Βόρειας Ιρλανδίας, την Φόλα Λουξεμβούργου, την Σαχτιόρ Λευκορωσίας, την Νέφτσι Μπακού Αζερμπαϊτζάν, την Βαλούρ Ισλανδίας, την Τεούτα Αλβανίας, τη Σάμροκ Ρόβερς ΕΪΡΕ, την Μπόρατς Μπάνια Λούκα Βοσνίας και την Χάμρουνς Μάλτας…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*