Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Μπρίτο ανανέωσε με τον Ατρόμητο έως το καλοκαίρι του 2017

Ο Μπρίτο ανανέωσε με τον Ατρόμητο έως το καλοκαίρι του 2017

Μόνιμος κάτοικος Περιστερίου

Αθήνα
Την φανέλα του Ατρόμητου έως το καλοκαίρι του 2017 θα συνεχίσει να φοράει ο Εδουάρδο Μπρίτο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη 8 χρόνια στο σύλλογο και, εφόσον ολοκληρώσει το νέο συμβόλαιό του, θα κλείσει τα 9…

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ξεχωριστή χαρά ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Εδουάρδο Μπρίτο σήμα κατατεθέν στην σύγχρονη εποχή μας θα είναι μαζί μας και στην περίοδο 2016-17.

Χαρισματικός ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως χαρακτήρας ο Μπρίτο ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2008!. Αισίως, διανύει πλέον τον 9ο χρόνο παρουσίας και προσφοράς, ο μακροβιότερος στην ομάδα μας. Την ανταμείβει με όμορφες στιγμές κι ενίοτε μαγικές επινοήσεις. Οι φίλαθλοι μας τον ανταμείβουν με την διαχρονική τους αγάπη προς το πρόσωπό του!».

Ο έμπειρος παίκτης από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τους διοικούντες και τον Τραϊανό Δέλλα, πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται και να φοράει τη φανέλα του. Εύχομαι να συνεχίσω να είμαι δυνατός για να μπορέσω να ανταποδώσω τα όσα μου έχει προσφέρει ο Ατρόμητος και στους φιλάθλους μας να ανταποδώσω την αγάπη που εισπράττω τόσα χρόνια».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*