Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Ο Μπουμσόνγκ βοήθησε τη μεταγραφή Κουντέ στον Ολυμπιακό!

Ο Μπουμσόνγκ βοήθησε τη μεταγραφή Κουντέ στον Ολυμπιακό!

• Θυμάστε τον παλιό άσο του Παναθηναϊκού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που έπαιξε στους «πράσινους» επί μία τριετία, από το 2011 έως το 2013; Ε λοιπόν μπορώ να σας γράψω σήμερα ότι έπαιξε κι αυτός το ρόλο του και βοήθησε στο να γίνει η μεταγραφή του Καμερουνέζου διεθνή Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό!

• Βλέπετε, ο Μπουμσόνγκ μπορεί να έχει γεννηθεί στη Γαλλία και να έπαιξε για λογαριασμό της 27 φορές στην Εθνική ομάδα της, ωστόσο είναι γεννημένος στην Ντουάλα του Καμερούν και όπως έχει δηλώσει νιώθει 100% Καμερουνέζος! Ο 41χρονος σήμερα Μπουμσόνγκ δούλεψε επί μία διετία στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Καμερούν, υπό τις οδηγίες του Ολλανδού παλιού μεγάλου άσου Κλάρενς Ζέεντορφ, που ήταν προπονητής των «λιονταριών». Κι ακόμη και σήμερα έχει σχέση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν.

Ολυμπιακός: Ο Μπουμσόνγκ βοήθησε τη μεταγραφή Κουντέ!

• Ο Ολυμπιακός τον Κουντέ τον ήξερε φυσικά, αφού το καλοκαίρι του 2018 είχε βρεθεί μία ανάσα από την απόκτηση του. Όμως, θέλησε κάποια στιγμή να μάθει και την κατάσταση του αυτά τα τρία χρόνια και γενικά όσο το δυνατόν παραπάνω στοιχεία για την αγωνιστική του «ταυτότητα» του, τον χαρακτήρα του κλπ, κλπ. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν και δη ο Μοντέστο απευθύνθηκαν στον Μπουμσόνγκ, με τον οποίο γνωρίζεται από την κοινή τους παρουσία του γαλλικό πρωτάθλημα, για να μάθουν πράγματα από πρώτο χέρι για τον Κουντέ!

• Κι ο Μπουμσόνγκ είπε τα καλύτερα στον Μοντέστο, γνωρίζοντας τον Κουντέ από την συνύπαρξη τους στην Εθνική ομάδα του Καμερούν-ο παίκτης είναι 20 φορές διεθνής, όλες την τελευταία τριετία. Με τον Γάλλο άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού να λέει τα καλύτερα τόσο για την ποδοσφαιρική ποιότητα του, όσο και για τον χαρακτήρα του.

• Ο δε Μπουμσόνγκ δεν έμεινε μόνο σε αυτό! Μίλησε κι ο ίδιος με τον Κουντέ και του είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με τεράστιο κόσμο, με ωραίο γήπεδο, μία ομάδα που παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και που παίζει συνεχώς στα Κύπελλα Ευρώπης και μάλιστα συνήθως στο τσάμπιονς Λιγκ.

• Κατά κάποιο τρόπο, ο Μπουμσόνγκ επιβεβαίωσε στον συμπατριώτη του διεθνή μέσο της γερμανικής Μάιντζ όσα είχε κι αυτός στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό, ενθαρρύνοντας τον ουσιαστικά να συμφωνήσει με τον πρωταθλητή Ελλάδας…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*