Home / Μπάσκετ / NBA / Ο Μπάρκλεϊ προτιμάει Λεμπρόν και Λέοναρντ

Ο Μπάρκλεϊ προτιμάει Λεμπρόν και Λέοναρντ

Ο Τσάρλς Μπάρκλει μίλησε ανοικτά για το ποιους θεωρεί καλύτερους παίκτες καθώς και για τον Κάρι που αναδείχθηκε MVP.

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του ESPN, Russillo & Kanell, ήταν ο αναλυτής του ΤΝΤ, Τσάρλς Μπάρκλεϊ, με αφορμή το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς που αποδόθηκε στον Στεφ Κάρι, με τον παλαίμαχο σταρ να αναφέρεται στον ηγέτη των Γουόριορς, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την προσωπική του άποψη για το ποιους θεωρεί πως είναι οι καλύτεροι παίκτες.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Λεμπρόν και ο Λέοναρντ, για μένα, είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Είναι καλύτεροι στο all around παιχνίδι. Ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος επιθετικός στο κόσμο. Εάν παρακολουθήσετε πραγματικά το παιχνίδι των Γουόριορς, ο Κλέι Τόμσον πάντα φυλάει τον καλύτερο γκαρντ. Ο Λάρι Μπερντ δεν ήτανε καλός αμυντικός, ο Μάτζικ Τζόνσον δεν ήτανε επίσης καλός αμυντικός. Αλλά, προφανώς, παραμένουν δύο από τους καλύτερους δέκα παίκτες όλων των εποχών. Ο Στεφ Κάρι είναι καταπληκτικός, και αυτό δεν είναι λόγος να τον μισείς».

Ωστόσο, ο Μπάρκλεϊ πρόσθεσε ότι θα ψήφιζε τον Κάρι για MVP αυτή τη σεζόν.

Αλλά, δεν έμεινε μόνο εκεί και στη συνέχεια έδειξε να υποτιμάει τις δυνατότητες του σούπερ σταρ τον Γουόριορς, υποστηρίζοντας αυτά που έγραψε ο δημοσιογράφος, Λουκ Κερ Ντίνιν: «πάρτε τον Κάρι από τους Γουόριος και η ομάδα θα έχει ακόμη τις πιθανότητες να κερδίσει το πρωτάθλημα. Εάν πάρεις, όμως, τον Λεμπρόν οι Καβαλίερς θα προσπαθούσαν σκληρά για να μπουν στα playoffs. Ο Στεφ μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίκτης, όμως μπορούμε να πούμε πραγματικά ότι είναι ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του απ ότι είναι ο Λεμπρόν για τη δική του»;

Επιμέλεια: Βίλλυ Κεφαλά

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*