Home / Tennis / Ο Μουζέτι πέταξε εκτός Μόντε Κάρλο τον Τζόκοβιτς!

Ο Μουζέτι πέταξε εκτός Μόντε Κάρλο τον Τζόκοβιτς!

Έκανε το «μπαμ» στο Μόντε Κάρλο ο Λορέντζο Μουζέτι, ο οποίος επικράτησε με μεγάλη ανατροπή (4-6, 7-5, 6-4) του Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Ο 21χρονος Ιταλός λύγισε το Νο1 του κόσμου μετά από μία μάχη 2 ωρών και 54 λεπτών, σε ματς που διεκόπη μία ώρα λόγω βροχής, και θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Γιανίκ Σίνερ, στη συνέχεια.

Η μάχη ήταν μεγάλη στο πρώτο σετ. Ο Τζόκοβιτς έφτασε δύο φορές σε μπρέικ, με τον Μουζέτι να σβήνει το ένα αμέσως και να μειώνει σε 4-2. Ο Νόλε προηγήθηκε 5-2 και έφτασε δύο φορές σε νέο μπρέικ για να κατακτήσει το σετ, όμως ο Ιταλός τον σταμάτησε, έκανε το 5-3 και μείωσε σε 5-4 με δικό του μπρέικ. Ο Τζόκοβιτς σταμάτησε την αντεπίθεση που δέχτηκε και με νέο μπρέικ έκανε το 1-0 σετ με 6-4.

Ο… χαμός ακολούθησε και στο δεύτερο σετ. Στα τέσσερα πρώτα γκέιμς κανείς δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του. Το έκανε, τελικά, ο Τζόκοβιτς και προηγήθηκε με 4-2, όμως ο Μουζέτι ισοφάρισε σε 4-4. Με… μπρέικ στο μπρέικ έφτασαν στο προβάδισμα του Μουζέτι με 6-5, ενώ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς τους το φινάλε για το 1-1 σετ με 7-5.

Το τρίτο σετ ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Μουζέτι προηγήθηκε με 5-3, με τον Τζόκοβιτς να προβάλλει αντιστάσεις, αλλά να μην καταφέρνει να αποφύγει την ήττα με 6-4.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*