Home / Μπάσκετ / NBA / Ο Μοράντ την… είπε σε παιδάκι που φορούσε φανέλα Κάρι και προσφέρθηκε να του χαρίσει μια δική του

Ο Μοράντ την… είπε σε παιδάκι που φορούσε φανέλα Κάρι και προσφέρθηκε να του χαρίσει μια δική του

Με ένα φοβερό γκολ-φάουλ 28,9” πριν το φινάλε, ο Τζα Μοράντ… αποτελείωσε τους Γουόριορς και οδήγησε τους Γκρίζλις σε δέκατη σερί νίκη, 116-108.

Αμέσως μετά τη φάση κατευθύνθηκε κοντά στο κοινό, όπου ένας πιτσιρικάς φίλαθλος με φανέλα του Στεφ Κάρι ύψωσε το χέρι του περιμένοντας high-five από τον γκαρντ των «αρκούδων». Εκείνος όμως αγριοκοίταξε το παιδάκι και είπε κάποια λόγια, προφανώς ενοχλημένος που εμφανίστηκε με την εμφάνιση παίκτη των Γουόριορς στην έδρα των Γκρίζλις.

«Ήταν ασέβεια να φορά αυτή τη φανέλα. Είμαστε το Μέμφις! Ήταν σαν να ήθελε να πανηγυρίσει, αλλά φορούσε άλλη φανέλα. Του ζητώ συγγνώμη, αλλά εκείνη τη στιγμή, ρε φίλε, βγάλε τη φανέλα και έλα να σου δώσω το χέρι. Αν μπορεί κάποιος να βρει τα στοιχεία του και θα του στείλω εγώ μια φανέλα δικιά μου», τόνισε ο 22χρονος άσος που είχε 29 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ στο ματς.

«Πιστεύω πως τώρα πλέον θα πρέπει να μας σέβονται. Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», πρόσθεσε ο Μοράντ για τους Γκρίζλις που με 29-14 έχουν το πέμπτο καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*