Home / Tennis / Ο Κύργιος είπε «όχι» στην πρόκληση του Τόμιτς

Ο Κύργιος είπε «όχι» στην πρόκληση του Τόμιτς

Τη διαμάχη τους, με βίντεο από το Instagram, συνεχίζουν ο Νικ Κύργιος και ο Μπέρναρντ Τόμιτς. Ο ομογενής τενίστας είχε αποκαλέσει τον Αυστραλό «ως τον πιο μισητό αθλητή» στην Ωκεανία και η κόντρα για τον καλύτερο δεν έχει τελειωμό.

«Στο τέλος της ημέρας, η συζήτηση είναι φθηνή», είπε ο Τόμιτς στην «Sydney Morning Herald» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Κύργιο: «Είμαι έτοιμος να κάνω το 2-0 όποτε θέλεις. Βάλε τα λεφτά σου εκεί που είναι. Άσε το κοινό να αποφασίσει ποιος είναι καλύτερος. Θα σε νικήσω οπουδήποτε. Εάν αρνηθείς, κλείσε το στόμα σου και γύρισε στο διπλό. Για να μην δικαιολογούμαι, θα σε αντιμετωπίσω, ακόμα και στο χορτάρι, όποτε θέλεις. Ξέρεις τι; Ας το λύσουμε αυτό στο ρινγκ του μποξ. Φόρεσε τα γάντια σου, θα σε νικήσω κι εκεί. Ας δούμε ποιος είναι καλύτερος μια για πάντα».

Από την πλευρά του, ο Κύργιος δεν απέκλεισε να αντιμετωπίσει στο… ρινγκ τον Τόμιτς, αλλά προτεραιότητα θα είχε ένα αγώνας στα κορτ και να ανέβει εκείνος ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη.

«Εξακολουθώ να παίζω στο Tour, αδελφέ μου. Έχω με σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή», είπε με σαρκαστική διάθεση ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 76 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόσθεσε στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram: «Εάν θέλεις να παίξεις με εμένα και θέλεις να το λύσεις αυτό, απλώς πρέπει να επιστρέψεις στην κορυφή του αθλήματος. Είμαι ακριβώς εδώ, δεν θα πάω πουθενά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*