Home / Μπάσκετ / NBA / Ο Κόμπι προπονητής του γιου του Σακίλ

Ο Κόμπι προπονητής του γιου του Σακίλ

Ο γιός του Σακίλ Ο ’Νιλ μεγάλωσε και είναι έτοιμος, όπως όλα δείχνουν, να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται προπονητής του να είναι… ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Σαρίφ Ο ’Νιλ είναι 16 χρονών και σύντομα θα ξεκινήσει το πρώτο του έτος στο Γουίντγορντ Χάι Σκουλ του Λος Άντζελες και όπως προδίδει το επίθετό του είναι γιός του υπέρτατου Σακίλ Ο’ Νιλ.

Ο… μόλις 2,03 μέτρα και 87 κιλά, πάουερ φόργουορντ, μπορεί να μην έχει φτάσει -ακόμη- τις διαστάσεις του πατέρα του, αλλά φιλοδοξεί βεβαίως να φτάσει το επίπεδό του.

Ο Ο ’Νιλ μέχρι στιγμής είναι ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ της γενιάς του και ήδη οι προσφορές για το πρόσωπό του έχουν «πέσει» στο τραπέζι.

Σύμφωνα με το Scout.com, τα Πανεπιστήμια των Λουιζιάνα, Κάνσας, Μπέιλορ, Νότιας Καλιφόρνιας και του Λος Άντζελες είναι αυτά τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουν. Πάντως, απ’ όσο φαίνεται τις περισσότερες πιθανότητες έχει το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, καθώς ο Σακίλ Ο ’Νιλ ξεκίνησε από εκεί.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, θα βρεί τον Σαρίφ να ετοιμάζεται για τη πρώτη του σεζόν, υπό την επίβλεψη ενός Θρύλου του μπάσκετ.

Ο πρόσφατα… «συνταξιούχος» από τους Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιντ, σύμφωνα με δημοσίευση του TMZ.com , θα αναλάβει τον Ο΄Νιλ όλο το καλοκαίρι. Κάτι το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, πως πρότεινε ο ίδιος ο Κόμπι στον νεαρό, όταν μιλήσανε από κοντά στο All-Star Game του NBA, στο Τορόντο.

Ο 16χρονος, είναι ένα «4» το οποίο μπορεί να σκοράρει μέσα και έξω. Διαθέτει ένα εξαιρετικό ύψος για την ηλικία του, σωστή στάση με μακριά χέρια, μπορεί να αντιμετωπίσει και να «πυροβολήσει» άμεσα, και γενικά είναι ένας καλός αθλητής που μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Τέλος, η δύναμη και η συνεχής βελτίωση των ικανοτήτων του είναι δυνατά να φτάσουν τον τρόπο παιχνιδιού του στο επόμενο επίπεδο.

Επιμέλεια: Βίλλυ Κεφαλά

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*