Home / Tennis / Ο Κλοπ αποθεώνει την Ραντουκάνου: «Είναι το ταλέντο του αιώνα»

Ο Κλοπ αποθεώνει την Ραντουκάνου: «Είναι το ταλέντο του αιώνα»

Λάτρης του τένις φαίνεται να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του US Open από την Έμα Ραντουκάνου, χαρακτηριζόντάς την ως το «ταλέντο του αιώνα».

«Είχε περάσει καιρός που είδα ολόκληρο ματς τένις και εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα και τη δύναμη των δύο κοριτσιών. Ηταν σπουδαία στιγμή για το γυναικείο τένις. Αυτά τα δύο κορίτσια, 18 και 19 ετών, έδωσαν εντυπωσιακή μάχη, αλλά μετά στην απονομή ο τρόπος με τον οποίο μίλησαν με ενέπνευσε ειλικρινά. Περισσότερο και από το παιχνίδι. Ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που στάθηκαν και μίλησαν. Προφανώς η Φερνάντεζ ήταν απογοητευμένη, αλλά η Εμα έδειξε μεγάλο σεβασμό. Ξέρουν ότι θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες και σε άλλους τελικούς», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Ηταν ένα σπουδαίο σόου και είναι όμορφο σε τόσο νεαρή ηλικία να είσαι στην κορυφή του κόσμου. Το να είσαι 18 και να κερδίζεις, δεν έρχεται μόνο από το ταλέντο και από την σκληρή δουλειά. Η Ραντουκάνου είναι σίγουρα το ταλέντο του αιώνα, αλλά χωρίς δουλειά δεν θα τα είχε καταφέρει. Θα βλέπω πιο συχνά πλέον γυναικείο τένις τα επόμενα χρόνια», κατέληξε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*