Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Καρίμ γλίτωσε το φάντασμα της ΑΕΚ!

Ο Καρίμ γλίτωσε το φάντασμα της ΑΕΚ!

Απίστευτο ματς στη Ριζούπολη στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League, με τέσσερα τέρματα, τρεις αποβολές, ευκαιρίες, δοκάρι και στο φινάλε την ΑΕΚ να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 κόντρα στον μαχητικό βόλο τον Βόλο.

Η ομάδα του Καρέρα κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς με απευθείας κόρνερ του Τάνκοβιτς, αλλά παρουσιάζοντας κάκιστη εικόνα στο πρώτο μέρος, έδωσε την ευκαιρία στον Βόλο να φέρει το ματς τούμπα με πρωταγωνιστές τους Φεράρι και Μπαρτόλο. Η ομάδα του Καρέρα ήταν ασύνδετη στο πρώτο 45λεπτο, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου μετά το τέρμα που πέτυχε και έδειξε τρομερή αδυναμία στο να βγάλει φάσεις. Μάλιστα πλήρωσε και τα ρήγματα από την δεξιά της πλευρά.

Στην επανάληψη η είσοδος αρχικά του Ανσαριφάρντ και η αλλαγή του σχηματισμού σε 4-4-2, αλλά και εκείνη του Αλμπάνη στη συνέχεια, έδωσε αέρα στην «Ένωση» που έδειξε καλύτερη εικόνα, απείλησε την εστία του Κλέιμαν και κατάφερε με τον πρώτο σκόρερ της φέτος Καρίμ Ανσαριφάρντ, να βρει δίχτυα και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που θα μπορούσε να τις… πάει χειρότερα.

Καταδίκασαν την προσπάθεια της ομάδας τους Σάκχοφ και Παουλίνιο που άφησαν την ομάδα τους με 9 (!) παίκτες. Με δέκα τελειωσε και ο Βόλος μετά από απόβολή του Κολόμπο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*