Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Ο ΚΑΟΔ στην Α1»

«Ο ΚΑΟΔ στην Α1»

Η επιτροπή σωτηρίας του ΚΑΟΔ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως η προσπάθεια της έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και πως πλέον το μέλλον της ομάδας είναι στα χέρια των μετόχων.

Τελικά υπάρχει ελπίδα για τον ΚΑΟΔ. Η επιτροπή σωτηρίας, που ανέλαβε δράση για να κάνει επαφές με επιχειρηματίες και χορηγούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί το μίνιμουμ μπάτζετ για τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα των προσπαθειών της είναι εντυπωσιακά και καλεί πλέον τους μετόχους της ΚΑΕ να πάρουν αποφάσεις.

“Δελτίο Τύπου Επιτροπής Στήριξης του ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ στην Α1!

Μετά το κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΚΑΟΔ στις 26/8 σε έκτακτη γ.σ. με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το ευρύ φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Δημιουργήθηκε επιτροπή που πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον φίλαθλο και τον επιχειρηματικό κόσμο της Δράμας. Η ανταπόκριση όλων ήταν εντυπωσιακή και συνάμα συγκινητική και πέραν των προσδοκιών.

Η επιτροπή συνέταξε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ο οποίος παρουσιάστηκε στους μετόχους της ομάδας. Παρά τη μεγάλη πίεση χρόνου οι επαφές συνεχίζονται και οι χορηγίες αυξάνονται!

Η Δράμα θέλει τον ΚΑΟΔ να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Α1 Κατηγορία.

Τον λόγο πλέον έχουν οι μέτοχοι!

Η επιτροπή”

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*