Home / Ομάδες / Ο Κακά επιστρέφει στην αποστολή της Βραζιλίας

Ο Κακά επιστρέφει στην αποστολή της Βραζιλίας

Για το Copa América

Αθήνα
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, ανακοίνωσε την επιστροφή του Κακά στη «σελεσάο», για το επετειακό Copa América Centenario, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο τραυματισμός του Ντάγκλας Κόστα, της Μπάγερν Μονάχου, άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στον διάσημο άσο, ο οποίος αγωνίζεται, πλέον, στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι.

Ο 34χρονος, πρώην σταρ της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ν’ αγωνιστεί σε ολόκληρο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του από τον 2012. Ο Ντούνγκα κάλεσε επίσης στην εθνική τον επιθετικό της Μπενφίκα, Ζόνας, για ν’ αντικαταστήσει τον τραυματία, Ρικάρντο Ολιβέιρα. Η Βραζιλία είναι στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Ισημερινό, Αϊτή και Περού.

Το «Copa America Centenario», διεξάγεται για πρώτη φορά μακριά από τη Νότια Αμερική και επιλέχθηκαν οι ΗΠΑ για να γιορταστούν τα εκατό χρόνια από την έναρξη της πορείας του.

Ξεκινάει τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Ιουνίου, με τον αγώνα των ΗΠΑ με την Κολομβία στο Στάδιο «Levi» στη Σάντα Κλάρα, της Καλιφόρνια και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα 27ης Ιουνίου στο «MetLife Stadium» του Νιού Τζέρσει, με τον τελικό της διοργάνωσης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*