Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ο Ερίκ Μπαϊγί πρώτη μεταγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Ερίκ Μπαϊγί πρώτη μεταγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο

Υπέγραψε στη Μαν.Γιουνάιτεντ

Αθήνα
Ο Ερίκ Μπαϊγί αποτελεί και με τη… βούλα την πρώτη μεταγραφή της εποχής Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε συμβολαίο για 4+2 χρόνια με τους «μπέμπηδες», που υπολογίζεται ότι δαπάνησαν περίπου 30 εκατ. λίρες (38.4 εκατ. ευρώ). για τον αποκτήσουν από τη Βιγιαρεάλ.

«Θέλω να εξελιχθώ, να γίνω ο καλύτερος που μπορώ, και πιστεύω ότι το να δουλέψω με τον Ζοσέ Μουρίνιο θα με βοηθήσει να αναπτυχθώ με τον καλύτερο τρόπο και στον καλύτερο σύλλογο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να αρχίσω αυτό το καινούριο κεφάλαιο της ζωής μου», δήλωσε ο Μπαϊγί, ο οποίος είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, με την οποία πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κόπα Αφρικα, το 2015.

Ο υψηλόσωμος σέντερ-μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εσπανιόλ, το 2013, και τον Ιανουάριο του 2015 μεταγράφηκε αντί 5.7 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ, την οποία καθιερώθηκε και τη βοήθησε φέτος να κατακτήσει την τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και να φτάσει ως τα ημιτελικά του Europa League.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*