Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ο Εντσάμ θα βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει ξανά πρωτάθλημα»

«Ο Εντσάμ θα βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει ξανά πρωτάθλημα»

Την εκτίμηση ότι με τον Ολιβιέ Εντσάμ στο δυναμικό της η ΑΕΚ θα καταφέρει να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γκρεγκ Μπρούστερ.

Ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού, ο οποίος έχει αγωνιστεί και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Σκωτία, μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου χαφ στην «Ένωση».

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Θα βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει ξανά το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρα ποδοσφαιριστής πρωταθλητισμού, μετά την παρουσία του τόσα χρόνια στη Σέλτικ. Ξέρει τι θα πει σκληρός ανταγωνισμός. Σου σημειώνω πως η λίγκα της Σκωτίας είναι πολύ ανταγωνιστική…», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα Live Sport.

«Είναι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής. Είχε κάποιες καλές χρονιές με τη Σέλτικ πριν από δύο-τρία χρόνια. Δεν τον έχω δει τελευταία, βέβαια, αλλά από όσα θυμάμαι από εκείνον, παίζοντας στη Σέλτικ, πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και ικανό μέσο, μπου μπορεί να δημιουργήσει για την ομάδα του αλλά και να σκοράρει επίσης. Είναι παίκτης που θα μπει περιοχή, που θα δοκιμάσει το σουτ του και αν έρθει στην ΑΕΚ είμαι σίγουρος πως θα διαπιστώσετε και την ικανότητά του στο σκοράρισμα», πρόσθεσε ο 54χρονος σήμερα Μπρούστερ.

Καταλήγοντας, ο Γκρεγκ Μπρούστερ τόνισε: «Είναι ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξή του. Για κάποιους λόγους στη Σέλτικ δεν έχει μέλλον, αλλά είναι ακόμα πολύ μικρός σε ηλικία και έχει πολλά πράγματα να πετύχει στην καριέρα του. Αν καταλήξει στην ΑΕΚ, αυτό θα είναι καλό για εκείνον, γιατί θα παίξει ξανά για μία μεγάλη ομάδα που κυνηγάει τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Αυτό θα τον βοηθήσει να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο και ας μην κατάφερε να διακριθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα (με τη Μαρσέιγ)».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*