Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Ο διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Ο διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν επιθετικό και σήμερα επανήλθε το θέμα απόκτησης του ελεύθερου Βούλγαρου που αποτελεί πόθο του Σαββίδη.

Ο διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επανέρχεται στη… ζωή του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν επιθετικό και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ φέρεται να θέλει να… ταράξει τα νερά, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Κι όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ο Βούλγαρος φορ αποτελεί αδυναμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο οποίος παρουσιάζεται διατεθειμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους την εν λόγω υπόθεση (δεδομένου πως ο 34χρονος είναι ελεύθερος και το… ρολόι δεν πιέζει).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη υπάρξει κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, δίχως βέβαια να μπορεί κάποιος να προβλέψει το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, για να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση, κόντρα στο φετινό… κλίμα Άρνεσεν με νέους, φιλόδοξους κι ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, είχε επαφές με τους συνεργάτες του (όπου εξέφρασε και την απογοήτευσή του για την ήττα στα Γιάννενα) και σίγουρα δουλεύει το θέμα Μπερμπάτοφ, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που του αρέσει όσο λίγοι. Και έχει και… σύμμαχο τον χρόνο, δεδομένου πως το ρόλοι των μεταγρ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*