Home / Κύπελλο Ελλάδας / Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ένα όνομα, όχι άγνωστο, αφού ο εν λόγω ρέφερι έρχεται για πολλοστή φορά στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι θα θυμούνται, ίσως, ότι είχε εμπλακεί τον Μάιο του 2020 σε μια απίθανη υπόθεση πορνείας, ναρκωτικών και όπλων, για την οποία, μάλιστα, είχε συλληφθεί και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 43χρονος, σήμερα, Βίντσιτς είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά και όπλα, μαζί με την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, που θεωρούνταν επικεφαλής κυκλώματος σωματεμπορίας! Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος, αφού αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στο κύκλωμα ναρκωτικών, πορνείας και παράνομης διακίνησης όπλων.

Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία σχέση με τους ανθρώπους του κυκλώματος, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος, όπου έγινε η έφοδος των αστυνομικών, καθώς είχε δεχτεί πρόσκληση, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχειρηματικό γεύμα.

 

«Βρέθηκα σε αυτό το ράντσο κατά τύχη. Έχω τη δική μου εμπειρία, ήμουν στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη για ένα επιχειρηματικό ραντεβού. Αποδέχτηκα μία πρόσκληση για γεύμα, που αποδείχτηκε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Το μετανιώνω», είχε πει αρχικά στη συνέντευξή του ο διαιτητής.

 

Και συνέχισε: «Καθόμουν στο τραπέζι μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας μου και εντελώς ξαφνικά εισέβαλε η αστυνομία και έγινε ό,τι έγινε. Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα που συνελήφθη και είναι υπό κράτηση, ούτε είναι επιχειρηματικοί συνεργάτες μου.

 

Ναι, είναι αλήθεια πως πήγαμε όλοι στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησαν για μάρτυρες και όταν αποδείχτηκε πως δεν τους γνωρίζαμε, μας άφησαν να φύγουμε
».

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας, Βλάντο Σάιν, υπερασπίστηκε τον Βίντσιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σύμφωνα με πληροφορίες, που λάβαμε από επίσημες και ανεπίσημες πηγές, αλλά και από τον ίδιο τον Σλάβκο, δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία εις βάρος του, ούτε εκκρεμεί δίωξη εις βάρος του

 

Βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Τον είχαν προσκαλέσει σε ένα πάρτι όπου ήταν πολλά άτομα, δεν γνώριζε τους περισσότερους.

 

Έγινε έφοδος, 15 άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

 

Ο Σλάβκο είναι ήδη στη Σλοβενία. Εκτιμώ πως αυτή η ιστορία είναι μία σειρά από ατυχή περιστατικά
».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τότε ο Σλοβένος έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στην Ελλάδα για τη Super League, μία στην Τούμπα, στις 24 Ιανουαρίου του 2021 και στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (2-2), και λίγους μήνες αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (0-0). Έχει σφυρίξει, δε, άλλη μία φορά ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, το 2-2 στο πρωτάθλημα τον Νοέμβριο του 2019, λίγους μήνες, δηλαδή, πριν τον περιστατικό με τη σύλληψή του.

Το εντυπωσιακό στατιστικό του με τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι ότι και στα τέσσερα παιχνίδια, που τον έχει σφυρίξει, έχει έρθει ισόπαλος! Τη σεζόν 2016-17, για τους ομίλους του Europa League, ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-0, τη σεζόν 2019-20 σφύριξε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2, το 2-2, επίσης, που προείπαμε με τον Παναθηναϊκό και το 2-2 με την ΑΕΚ!

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη του Σλάβκο Βίντσιτς:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*