Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Ο «γίγαντας» Ολυμπιακός, η Γαλατασαράι κι ο Ρόνι Λόπες!

Ο «γίγαντας» Ολυμπιακός, η Γαλατασαράι κι ο Ρόνι Λόπες!

•Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την απόκτηση του Ρόνι Λόπες, ο οποίος είχε προτάσεις κι από την Πόρτο κι από τις δύο μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης, τη Γαλατασαράι και την Μπεσίκτας.

•Ειδικά στη Γαλατά φαίνεται ότι είχαν επενδύσει στην μεταγραφή του Βραζιλιανοπορτογάλου αριστεροπόδαρου άσου, όπως φαίνεται από τα χθεσινά ρεπορτάζ του τουρκικού Τύπου. Όπως βλέπουμε για παράδειγμα εδώ, το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Λόπες «πάει στη Γαλατά η, στον Ολυμπιακό», αναφέροντας ότι η Σεβίλλη «{ναι μεν τον δίνει δανεικό, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 10 εκ. Ευρώ, κάτι που δεν δέχονται οι δύο ενδιαφερόμενες ομάδες. Μάλιστα, το ρεπορτάζ σημειώνει ότι «η Σεβίλλη θα μιλήσει με τον Λόπες προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος σε ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του».

•Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι ο Ρόνι Λόπες ήταν από την αρχή ξεκάθαρος προς τη Σεβίλλη: η επιλογή του ήταν ο Ολυμπιακός. Και πίεσε, πολύ, προς αυτή την κατεύθυνση. Κι όχι μόνο τώρα που έκλεισε η μεταγραφή, αλλά και πριν περίπου τρεις-τέσσερις εβδομάδες, όταν και πάλι είχε γίνει συζήτηση μεταξύ Ολυμπιακού-Σεβίλλης-Λόπες.

•Τέλος πάντων, έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε και πώς δέχθηκε σήμερα πια ο τουρκικός Τύπος την τελική έκβαση της υπόθεσης. Με…μικρά γράμματα, φυσικά, αφού επρόκειτο για μία μεταγραφική ήττα της δευτεραθλήτριας Γαλατά. Είναι ενδεικτικό ότι χθες, μία άλλη τουρκική εφημερίδα έγραφε στους τίτλους του σχετικού ρεπορτάζ ότι η Γαλατά έχει να αντιμετωπίσει ένα «γίγαντα» αντίπαλο στη μεταγραφή του Ρόνι Λόπες!

•Να υπενθυμίσω επιπλέον ότι ο Ολυμπιακός με τη Γαλατά είχαν κοντραριστεί, και δη ακόμη περισσότερο, με την μεταγραφή του Ονιεκούρου, παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Και η κατάληξη ήταν ίδια με αυτή του Ρόνι Λόπες…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*