Home / Μπάσκετ / NBA / Ο Βιλντόσα χειρουργήθηκε και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στο NBA

Ο Βιλντόσα χειρουργήθηκε και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στο NBA

Μέρες για την επιστροφή του στο NBA και όχι στην Ευρώπη, φαίνεται πως μετρά ο Λούκα Βιλντόσα, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Μπορεί να έμεινε free agent χωρίς παίξεις κανένα παιχνίδι στους Νιου Γιόρκ Νικς, ωστόσο ο Αργεντίνος ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

«Γεια σας. Θέλω να σας ενημερώσω πως εγχειρίστηκα στο πόδι, είμαι καλά και όταν μου το επιτρέψουν οι γιατροί, θα ξεκινήσω να αναρρώνω για να παίξω και πάλι μπάσκετ. Είχα δύσκολους μήνες, κουβαλούσα τον τραυματισμού πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προσπαθούσα να συνεχίσω, όμως κάποια στιγμή απλά δεν άντεχα άλλο.

Ο πόνος ήταν πολύ έντονος και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα με την οικογένειά μου και με την κοπέλα μου το καλύτερο για την υγεία και για το μέλλον μου. Ευχαριστώ τους Νικς, ήταν εκπληκτικοί απέναντί μου όπως και όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Η έξοδος από το ΝΒΑ ήταν ένα ραντεβού για αργότερα. Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω, από αύριο κιόλας. Αυτό είναι το όνειρό μου και θα το κυνηγήσω», έγραψε στα social media.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*