Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ο Βελάσκο στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου
Ο Κάρλος Βελάσκο Καρβάγιο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Βελάσκο στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Το όνομα αυτού, Κάρλος Βελάσκο Καρβάγιο. Ο λόγος για τον διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα του Champions League, τον 44χρονο Ισπανό που εργάζεται ως μηχανικός και έχει σφυρίξει 68 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Βελάσκο έχει διευθύνει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού και ήταν τη σεζόν 2011-12 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τους ομίλους, ματς στο οποίο η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1. Ο Βελάσκο σφύριξε και στην ισοπαλία 3-3 του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2010-11.

Το ακυρωθέν γκολ του “Σάλπι”

Εξάλλου, ήταν διαιτητής στο Πολωνία – Ελλάδα 1-1 για την φάση των ομίλων του EURO 2012 και η Εθνική είχε παράπονα γιατί ακυρώθηκε ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 74ο λεπτό και θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο απέναντι στους οικοδεσπότες.

Η αυστηρή κριτική του Μαραντόνα

Τέλος, ήταν μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που σφύριξε το ματς της Βραζιλίας με την Κολομβία για το Μουντιάλ του 2014, ένα ματς που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Νέιμαρ από τον Σούνιγκα και μάλιστα ο Κολομβιανός δεν είχε τιμωρηθεί. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είπε πει πως “η διαιτησία ήταν καταστροφική και είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχω συναντήσει τα τελευταία δέκα χρόνια”.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*