Home / Stoiximan Super League / Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει τον σχολικό αθλητισμό

Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει τον σχολικό αθλητισμό

Σε πολύ ουσιαστικές πρωτοβουλίες προχωρά ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές από τρία Δημοτικά σχολεία της πόλης να επισκεφτούν τις αθλητικές της εγκαταστάσεις, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σχολικό αθλητισμό.

Επίσης, σε κάθε σχολείο προσφέρθηκε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθώς και ρουχισμός για τις σχολικές δραστηριότητες των μαθητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Αυτήν την εβδομάδα τρία Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης και γέμισαν με παιδικές φωνές το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Οι μαθητές του 8ου, του 2ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου μας, να συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες των ομάδων του Αστέρας Τρίπολης, να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο και να ακούσουν στοιχεία από την ιστορία της ομάδας μας.

Επίσης, σε κάθε σχολείο προσφέρθηκε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, καθώς και ρουχισμός για τις σχολικές δραστηριότητες των μαθητών.

Ο Αστέρας θα συνεχίσει να στηρίζει τη σχολική κοινότητα και τους μαθητές της Τρίπολης, μα διάφορες δράσεις και με πολύ μεγάλη ευθύνη και αγάπη για την νέα γενιά και την περιοχή του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*