Home / sport-fm.gr ΘΕΜΑ / Ο ανίκητος Χοβάν και ο «μάγος» Φορτούνης: Η κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή!

Ο ανίκητος Χοβάν και ο «μάγος» Φορτούνης: Η κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή!

Η πρώτη διακοπή της Stoiximan Super League λόγω των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024 δίνει την ευκαιρία στους προπονητές ν’ αλλάξουν πράγματα που δεν τους άρεσαν σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ή να ενσωματώσουν παίκτες που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες και χρειάζονται -όπως είναι απόλυτα λογικό- χρόνο προσαρμογής στο νέο τους περιβάλλον.

Παράλληλα, μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, αλλά υπήρξαν παίκτες που έθελξαν με την απόδοση τους και άφησαν υποσχέσεις ενόψει της επανέναρξης.

Από τον Άντριαν Χοβάν που έκανε το ματς της… ζωής του στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ και τον Παναγιώτη Ρέτσο που μοιάζει αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στον Καρλίτος που επέστρεψε στην Ελλάδα για να ηγηθεί την προσπάθεια της Λαμίας και τον Κώστα Φορτούνη που αποδεικνύει ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και θέλει να επιστρέψει με τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Το sport-fm.gr εκμεταλλεύεται τη διακοπή και σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές που ήταν ένα ορεκτικό για τη συνέχεια, η οποία ευελπιστούμε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων για τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, αφού η τοξικότητα εκτός γηπέδων παραμένει σε υψηλά επίπεδα και προσπαθεί, συνεχώς, να κλέψει τις εντυπώσεις από τους αληθινούς πρωταγωνιστές: τους παίκτες και τους προπονητές των 14 ομάδων.

Σύστημα: 3-4-3

Τερματοφύλακας: Άντριαν Χόβαν (Πανσερραϊκός)

Λίγοι από εμάς τον γνωρίζαμε πριν την έλευσή του στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, αλλά φρόντισε να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί του και να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για εκείνον, μετά την άκρως εντυπωσιακή του εμφάνιση στην OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Χοβάν αποτέλεσε τον βασικό λόγο που η ομάδα των Σερρών έκανε την έκπληξη στην έδρα της Ένωσης, μετρώντας επτά αποκρούσεις, οι πέντε εκ των οποίων εντός περιοχής, ενώ στο 63ο λεπτό απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Φαν Βέερτ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*