Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο… άρχοντας Γιοβάνοβιτς και ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Ο… άρχοντας Γιοβάνοβιτς και ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Κύπρο, όπου για τις επόμενες δέκα ημέρες θα κάνει την χειμερινή προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το sport-fm.gr ακολούθησε τους «πράσινους» και σας βάζει στο… κλίμα τόσο της αναχώρησης όσοι και της πτήσης τους προς την Πάφο.

Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας

* Δεν αποτελεί… ανακάλυψη ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπει στην «καρδιά» των οπαδών του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι, ο Σέρβος τεχνικός αποθεώθηκε ακόμα και από υπαλλήλους του «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «τριφυλλιού». «Μας έφτιαξες τις Κυριακές άρχοντα», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν.

* Μια απρόσμενη αλλά και… ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού όση ώρα περίμεναν στην πύλη επιβίβασης. Βλέπετε, για πρώτη φορά στα χρονικά των ταξιδιών της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έπαιξε από τα μεγάφωνα ο… ύμνος του Συλλόγου!

* Με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στα… πιτς στη Βαρκελώνη, ο Χουάνκαρ βρήκε νέο «ταίρι» τον Ρούμπεν Πέρεθ. Οι δύο Ισπανοί έχουν γίνει… αυτοκόλλητοι και πέρασαν μαζί την ώρα μέχρι την αναχώρηση. Ένα ακόμα… λάτιν ντουέτο ήταν αυτό των Σεμπάστιαν Παλάσιος και Φακούντο Σάντσες.

* Ντέρμπι «αιωνίων» είχαμε σήμερα όχι στο γήπεδο αλλά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λόγω της κοινής άφιξης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων είπαν μερικές κουβέντες μέσα σε πολύ καλό κλίμα, μέχρι να πάρουν διαφορετικούς δρόμους…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*